lane-penger

Best forbrukslån Kapitalkassen.no

Kapitalkassen.no – Forbrukslån

Det er etter hvert utallige aktører på markedet innen forbrukslån. En av grunnene er at nettopp forbrukslån har blitt veldig populære de senere år og dette gjør at flere og flere banker og finansieringsselskaper velger å tilby lån. Populariteten skyldes helt sikkert at lånet har mange bruksmuligheter. Det er i prinsippet ikke noe som et forbrukslån ikke kan brukes til. Uansett om du trenger å få finansiert nye møbler på hytta, oppussing av kjøkkenet, reparasjon av bilen eller kjøpe nye hvitevarer, så går det med et forbrukslån. Du trenger ikke å fortelle banken hva du skal bruke lånet til og det er heller ingen krav om sikkerhet for lånet. Men selv det er mange fordeler med et forbrukslån, så er det viktig å huske på at lånet skal betales tilbake og det er selvsagt ikke gratis med et lån.

Innvilget lånebeløp

Det er mange aktører på markedet og det er derfor ikke helt enkelt å finne frem i jungelen av tilbud av forbrukslån. Noen av dem tilbyr lån på inntil kr 75 000 som såkalte smålån, men de fleste tilbyr lån på inntil kr 500 000. Du trenger ikke å søke om store lån, du kan søke om lån på akkurat det beløp du trenger og stort sett alle banken tilbyr lån fra kr. 10 000. Uansett hvilket beløp du søker om, så er det viktig å være klar på at det ikke er sikker at du får innvilget et lån på hele beløpet. Dette avhenger helt av den kredittvurdering som banken foretar når du søker. Her vil de også avgjøre hvor mye du må betale i rente på et lån. Banken vil se på inntekten din, hva du har av gjeld samt din betalingshistorikk og ut fra disse tall vil de bestemme om søknaden din kan godkjennes samt hvor mye du eventuelt får låne.

Nedbetalingstid på opptil 15 år

Noe av det du selv kan velge er nedbetalingstiden på lånet. Hos de fleste aktørene kan du velge å betale lånet tilbake på inntil 15 år, men du velger selvsagt selv om du ønsker å bruke mindre tid. Fordelen med å bruke mindre tid på nedbetalingen er at du betaler mindre i rente. Renten er det klart dyreste med et lån og derfor lønner det seg å betale så lite i rente som mulig. De beste forbrukslånene tilbyr en rente fra rundt 7,9 % og får du en bra kredittscore når du søker om lån så vil du også få tilbud om en lav rente. Vi har funnet frem til en bank og en låneformidler, som er blant dem som tilbyr de beste betingelser.

KapitalKassen

KapitalKassen er en av de største i markdet. Hos KapitalKassen ligger låne grensen på mellom kr 10 000 og kr 500 000. Hvor lang tid du kan bruke på nedbetaling av et lån kommer litt an på hvor mye du skal låne. Ønsker du å låne kr 10 000, så må du betale lånet tilbake innen 4 år. Skal du låne kr 100 000 kan du bruke inntil 8 år på nedbetalingen og du kan bruke inntil 15 år på å betale tilbake de store lånene. Renten hos KapitalKassen varierer mellom 8 % og opp til 19 %, men det er kredittvurderingen som bestemmer hvilken rente du må betale. I tillegg må du betale et mindre månedlig termingebyr og et etableringsgebyr. For å få godkjent et forbrukslån hos KapitalKassen må du oppfylle de vanlige kravene, men du må ha fylt 21 år for å søke lån hos KapitalKassen.

Thor Heyerdahl Summer School

Articles from the Thor Heyerdahl Summer School 2012

Conservation With a Human Face? Comparing Local Participation and Benefit Sharing From a National Park and a State Forest Plantation in Tanzania. Sayni Mariki in Sage open.

Going Transboundary? An Institutional Analysis of Transboundary Protected Area Management Challenges at Mt Elgon, East Africa. John Geir Petursson, Paul Vedeld and Arild Vatn in Ecology and Society.